Keuken

Lunch

Dat Locus Publicus een speciaalbier lokaal is betekent niet dat er hier niet lekker geluncht kan worden! Kies uit een breed assortiment van verschillende tosti’s waaronder tosti kaas ui tomaat, brie peer honing of oude kaas.

Naast de tosti’s is er ook een ruime keuze aan verschillende broodjes met onder andere broodje huisgemaakte gehaktbal, broodje gezond of een broodje filet americain speciaal. Bij alle broodjes heeft u de keuze om het te laten serveren op een zachte witte bol of op stokbrood.

Zin om jezelf echt te verwennen? Bij Locus Publicus hebben we verschillende specialiteiten zoals de soep van de dag, vlamtosti, pizzatosti, toast kanibaal, stokbrood Jacky en de lunchplank Locus.

Voor bij de borrel

Om echt ambachtelijk te kunnen genieten hoort bij een mooi speciaalbier natuurlijk een lekker hapje! Locus Publicus heeft een ruim assortiment aan heerlijke snacks. Voor de lichte trek hebben we bijvoorbeeld een bakje nootjes, gemengde olijven, stokbrood met kruidenboter of een vieruurtje. Meer trek? Denk dan bijvoorbeeld aan een plank met diverse kaas en worst, een portie Indische gehaktballetjes of abdijkaas met crackers.